Ersağ Lavanta Yağı ve Suyu

Ersağ’ın doğal yağlar serisinin son ürünü Ersağ Lavanta Yağı ve Ersağ Lavanta Suyu yaz kataloğunda yerini aldı. Nane ailesinden olan lavanta birçok alanda faydalanılan bitkiler arasında yer almaktadır. Lavanta yağı aromaterapik özellikleri ile Lavanta Suyu ise başta kozmetik olmak üzere çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Ersağ Lavanta Yağı ve Suyu hakkında merak ettikleriniz bu yazımızda.

Lavanta Bitkisi:

Hepimizin yakinen tanıdığı Lavanta, Avrupa ve Akdeniz’e özgü mor çiçekli bir bitkidir. Her toprakta yetişebilir Haziran, Temmuz aylarında çiçek açar. Kozmetik ve tıbbi alanda kullanımı yaygındır. Lavanta çiçeklerinin sivri uçları damıtılarak uçucu yağı elde edilir ve bu yağ için birçok ülkede yetiştirilir. 

ÜRÜN GÖRSELİ ÜRÜN ADISATIŞ
FİYATI
Yeni
Üye
Alış
%10 Kariyer
Üye Alış

Lavanta Yağı
20ml


Kod
353

37,50₺

30,00₺

27,46₺

Lavanta Suyu
200ml


Kod
373

37,50₺

30,00₺

27,46₺

Lavanta Yağı:

Güzel kokusu ile bilinen lavantanın tazesine her zaman ulaşamasak da yağına ulaşmak artık mümkün. Lavanta bitkisinin taze çiçekli dal uçlarının, su buharı ile damıtılarak uçucu yağı elde edilmektedir.

Lavanta Suyu:

Lavanta yağı çıkarılırken elde edilen % 100 saf lavanta suyudur. Lavanta suyu cilt üzerinde nemlendirici ve dengeleyici etki gösterir. Karma ciltler de dahil tüm cilt tipleri için kullanılabilir.

Lavanta Suyu Nerelerde Kullanılır?

Cildinizi nemlendirir,  tüm cilt tipleri için besleyici ve nemlendiricidir. Cildi serinletir, rahatlatır, pürüzsüzleştiricidir.

Cildinizi korur, yüksek miktarda polifenolik içeriği sayesinde güçlü bir doğal antioksidandır ve serbest radikallerle savaşarak cilde hasar vermelerini önler. 

Cildinizi canlandırır, astrenjan etkisi ile iyi bir toniktir.  Taze ve hoş kokusu ile duş sonrası body mist olarak kullanılabilir. Doğal parfümdür.

Güneş Sonrası cildi yatıştırıcı olarak kullanılabilir. Yaz aylarında güneş sonrası hem yüzünüze hem de tüm vücudunuza; serinlemek, rahatlamak ve nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Güneş sonrası losyona alternatif olarak kolay kullanımlı, doğal ve zengin içerikli bir üründür.

Kil maskeniz için çözücüdür. Toz halindeki kili lavanta suyu ile maske haline getirebilirsiniz. Böylece maskenize nemlendirici ve antioksidan etki katmış olursunuz. 

Lavanta Yağı Nerelerde Kullanılır?

Berrak, baharatımsı kokusu ile lavanta  geçmişte de, günümüzde de en çok kullanılan esansiyel yağların başında geliyor.

  1. Küvette banyo yapıyorsanız su içerisine birkaç damla lavanta yağı damlatabilirsiniz. 
  2. Bir sprey şişesinde yarım 20 damla lavanta yağını ve 60 ml kadar damıtılmış suyu karıştırın. Hem doğal serinletici hemde alternatif bir deodorant olarak kullanabilirsiniz. 
  3. Kıyafetlerinizi güve ve haşerelerden korumak için birkaç damla lavanta yağını bir parça pamuğa damlatıp dolabınızın ve çamaşır çekmecenizin kenarlarına koyabilirsiniz
  4. Çamaşır kurutma makinesi kullanıyorsanız. çamaşırlarınızda güzel bir koku elde etmek için, kurutma makinesinde çamaşırlarınızla beraber ıslak bir beze damlattığınız lavanta yağı ile birlikte çalıştırın.

Ersağ Üyelik avantajları ile, sizde Ersağ ürünlerini üye geliş fiyatına alırken, kariyer indirimlerinden faydalanabilirsiniz. 100₺ ve üzeri siparişleriniz de alışveriş miktarınıza göre Bu Ayın Ersağ Promosyon Kampanyasından hediyeler alabilirsiniz. 

Ersağ ürünlerini kendiniz kullanabileceğiniz gibi, sizde Ersağ Ekibinizi kurarak Ersağ’da Kariyer sahibi olarak Ersağ ile Ek Gelir elde edebilirsiniz. 

Diğer Ersağ Kozmetik Ürünleri ve fiyatları hakkında bilgi almak için Ersağ Türkiye Kataloğunu inceleyebilirsiniz.

Yorum Bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
Ersağ Üyelik Destek
1
Ersağ Üyelik ve Destek
Merhaba, ben Ersağ Öncüsü M.Dilek NUMANOĞLU, Ersağ ürünleri ve Üyelik Şartları ile ilgili öğrenmek istediklerinizi buradan bana sorabilirsiniz.